De datum Algemene Ledenvergadering is vastgesteld: 18 mei 2022

Op 18 mei 2022 staan de schietwedstrijden om de Generaal van Wiggen Trofee (Infanterie Schietkamp Harskamp) op het programma. Tijdens de bestuursvergadering van 20 januari jl. is besloten om vooraf aan deze wedstrijd de ALV VIO op Legerplaats Harskamp te organiseren. (Hiermee is dus ook besloten om af te zien van een digitale ALV zoals eerder bekend werd gesteld)

De ALV geeft de leden de mogelijkheid om met het bestuur over het beleid en de financiele verantwoording in gesprek te gaan. Het is dan ook mogelijk om de handen zijnde bestuurswisselingen te kunnen laten plaatsvinden.

Het jaarverslag over 2021 is (vanaf 16 april 2022) gepubliceerd op deze site. indien u inlogt als lid kunt u deze downloaden of inzien.

Verdere informatie over de ALV zal binnenkort aan de leden bekend gesteld worden.

Op speciaal verzoek staan hieronder nog de inleiding van de kol van der Have en de presentatie van Dr David Kilcullen in PDF: (Themadag OVG 2021)

VIO-OTCman_OVG-Themadag_inleiding_HvdH 21-08-26

VIO-OTCman-Kilcullen-Urban Ops Conference 21-08-26 96dpi

Indien u niet ingelogd bent kunt u ook hieronder inloggen: