De geplande Algemene Ledenvergadering is in verband met de situatie/ontwikkelingen COVID-19 wederom uitgesteld.

Op woensdag 15 december 2021 staat de ALV VIO gepland. Gezien de huidige situatie m.b.t. COVID-19 heeft het bestuur besloten om de ALV wederom uit te stellen tot Q1 2022. Het zal een digitale ALV worden. Dat is niet de ideale methode maar het nog langer uitstellen van de ALV is nog minder wenselijk. Een digitale ALV geeft de leden in ieder geval de mogelijkheid om met het bestuur over het beleid en de financiele verantwoording in gesprek te gaan. Het is dan ook mogelijk om de handen zijnde bestuurswisselingen te kunnen laten plaatsvinden.

Informatie over deze digitale ALV zal begin 2022 aan de leden bekend gesteld worden.

Op speciaal verzoek staan hieronder nog de inleiding van de kol van der Have en de presentatie van Dr David Kilcullen in PDF: (Themadag OVG 2021)

VIO-OTCman_OVG-Themadag_inleiding_HvdH 21-08-26

VIO-OTCman-Kilcullen-Urban Ops Conference 21-08-26 96dpi

Indien u niet ingelogd bent kunt u ook hieronder inloggen: